Dessertpeer met vanille-ijs en sabayon
Dessert peer

Ingrediƫnten

  • 375 gram Toffe Peertjes Dessertpeer (1 stazak)
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 1 takje verse munt 
Voor de sabayon 
  • 3 verse eidooiers 
  • 50 gram suiker
  • 50 ml droge witte wijn 

Dessertpeer met vanille-ijs en sabayon

Een makkelijk en snel dessert bereid met de dessertperenpartjes. Smakelijk en genieten van ijs met dessertperen met een vleugje karamelsmaak.

PEREN
  1. Laat de perenpartjes uitlekken in een vergiet. 
SABAYON
  1. Meng alle ingrediĆ«nten in een glazen kom en roer door met een garde. 
  2. Breng een pan met een bodempje water aan de kook.
  3. Zet een glazen kom op de pan met kokend water (zorg dat de bodem het water niet raakt) en zet het vuur laag (au bain-marie). 
  4. Klop het mengsel ca. 10-15 minuten, tot de sabayon gebonden en luchtig is. 
  5. Verdeel de partjes dessertpeer over vier borden en schep hier twee eetlepels sabayon overheen. 
  6. Garneer het geheel af met een blaadje verse munt.

Geniet van dit Toffe Peertjes recept. Laat ons gerust via facebook of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw bevindingen weten.