Supersnelle dessertperentaartjes met chocola
Dessert peer

Ingrediƫnten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 4 eetlepels chocoladepasta
  • 50 gram hazelnoten
  • 1 zak Toffe Peertjes Dessertpeer

Supersnelle dessertperentaartjes met chocola

Met dit supersnel-klaar-recept tovert u op een doordeweekse dag ook in een handomdraai een smakelijk dessert op tafel. 


  1. Laat de perenpartjes uitlekken in een vergiet, vang het vocht op.
  2. Zet de oven aan op 200 graden.
  3. Leg de bladerdeegplakjes op een stuk bakpapier op een bakplaat.
  4. Maak met een mes 1 centimeter van de randen een vierkante inkeping.
  5. Schep een eetlepel chocopasta op elk bladerdeegplakje.
  6. Verdeel hier de perenpartjes over de bladerdeegplakjes.
  7. Zet de bladerdeegplakjes 12 minuten in de oven.
  8. Hak intussen de hazelnoten fijn.
  9. Haal de taartjes na 12 minuten uit de oven.
  10. Ze zijn goed als de bladerdeegrand mooi bruin en gerezen is.
  11. Bestrooi de snelle taartjes met de fijn gehakte hazelnoten en sprenkel er wat van het vanillevocht (vocht wat je opgevangen hebt) over de taartjes heen.

Tips:

  • Extra lekker met vers bladerdeeg op rol (koelvak).
  • Als je het gewone bladendeeg vervangt voor glutenvrij bladerdeeg, heb je in een handomdraai een overheerlijke glutenvrije traktatie. De dessertpeer is namelijk glutenvrij.

Geniet van dit Toffe Peertjes recept. Laat ons gerust via facebook of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw bevindingen weten.