Gebakpeer-vlaai
Dessert peer

Ingrediƫnten

Voor de bodem:
  • 450 gram bloem en wat extra voor de vorm
  • 300 gram boter
  • 3 eieren
  • 150 gram suiker
  • snuf zout

Voor de vulling:

  • 375 gram Toffe Peertjes Gebakpeer (1 stazak)

Gebakpeer-vlaai

Een orginele vlaai maken met de handige kant-en-klare perenvulling. Met dit recept heeft u snel een heerlijke zelfgemaakte vlaai op tafel staan. 


  1. Verwarm een oven voor op 160 graden.
  2. Meng de bloem met boter, eieren, een snuf zout en suiker tot een egale massa.  
  3. Bestuif de vlaaivorm met wat bloem en giet hier het beslag in.
  4. Bak het deeg 20 minuten.
  5. Haal de bodem uit de oven en beleg het meteen met de gebakpeer, 1 centimeter van de rand af. 

Tip:

  • Wilt u sneller klaar zijn? Koop dan een kant-en-klare vlaaibodem en vul deze met de peer.
  • Ook lekker met slagroom!

Geniet van dit Toffe Peertjes recept. Laat ons gerust via facebook of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw bevindingen weten.